FRASES HISTÒRIQUES

14.7.07

AMOR

A continuació teniu la frase i l´autor/a, en negreta i en parèntesi, i en alguns casos la referència en llibre.Gaudiu-ne i difoneu:

- "Sempre hi ha un xic de bogeria en l´amor, però sempre hi ha un poc de raó en la bogeria" (Friedrich Nietzsche, filòsof alemany)

- "Quan l´amor no és bogeria, no és amor" (Calderón de la Barca)

- " L´amor és un acte de perdó interminable... una mirada tendre que es converteix en un hàbit (Peter Ustinov)

- "El temps és massa lent per aquells que esperen.... massa ràpid per aquells que temen... massa llarg per aquells que pateixen... massa curt per aquells que celebren... però per aquells que estimen, el temps és etern" (Henry van Dyke)

- "Els que prefereixen la sensatesa i fugen de la bogeria són incapaços de sentir l´amor veritable" (Anònim)

- "Un vell enamorat és ocm una flor a l´hivern" (Refrany anònim portugués)

- " L´amor és un joc en el que ambdós jugadors poden guanyar (Eva Gabor)

- "T´estimo per estimar-te i no per a ésser estimat, ja que res em plau tant com veure´t feliç" (George Sand, escriptora francesa)

- "El que ha conegut només a la seva dona i l´ha estimat, sap més de dones que el que ha conegut mil" (Leon Tolstoi, escriptor rus)

- "Ni l´absència ni el temps són res quan s´estima" (Louis Charles Alfred de Musset, poeta francès)
- "Estimar no és tan sols voler, és sobretot compendre" (Françoise Sagan, escriptora francesa)

- "No m´importa que les dones ens fastiguegin, el que no suportem es que ens fastiguegi sempre la mateixa" (Noël Clarasó)

- "Estimar és trobar en la felicitat de l´altra la teva pròpia felicitat" (Fottfried Wilhelm Leibniz, filòsof i matemàtic alemany)

- "Estima i fes el que vulguis. Si calles, callaràs amb amor; si crides, cridaràs amb amor; si corregeixes, corregiràs amb amor, si perdones, perdonaràs amb amor" (Tàcit, historiador romà)

- "L´amor és l´únic esport que no s´interromp per falta de llum" (Noël Clarasó)

- "Estima com puguis, estima a qui puguis, estima tot el que puguis. No et preocupis de la finalitat del teu amor" (Amado Nervo, poeta i novelista mexicà)

- "Tots els homes tenen una dona en el pensament; els casats, a més, tenen una altra a casa" (Noël Clarasó)

- "La senyal de que no estimem a algú és que no li donem tot el millor que hi ha en nosaltres" (Paul Claudel, escriptor i diplomàtic francès)

- "L´home i la dona han nascut per amar-se, però no per a viure junts. Els amants cèlebres de la història varen viure sempre separats" (Noël Clarasó)

- "Pot un estimar sense ésser feliç; pot un ésser feliç sense estimar; però estimar i ésser feliç és quelcom prodigiós" (Honoré de Balzac, escriptor francès)

- "Quan es parla d´estar enamorat com un boig s´exagera; en general, s´està enamorat com un tonto" (Noël Clarasó)